roel beckers coaching en ondersteuning bij pesten op school pesten voorkomen en oplossen in Limburg, Vlaanderen banner homepage

Webinar: Pesten in de klas en groepsdynamiek

Nu donderdag om 19.30u - Praktische tips en adviezen voor leerkrachten.

Reserveer je plek!
webinar pesten in de klas en groepsdynamiek pestdeskundige roel beckers

Reageren op pestgedrag

Hoe kun je als leerkracht de signalen van pestgedrag herkennen? En wat is nu juist het verschil tussen een onschuldige grap, een conflict en pesten? En hoe reageer je hier dan op? Dit zijn slechts enkele van de vragen die tijdens dit interactieve webinar beantwoord worden. Ik geef je enkele doeltreffende tips om pestgedrag in de klas nog beter te herkennen en om hier als leerkracht mee om te gaan.
positieve groepsdynamiek in de klas webinar pestgedrag herkennen in de klas

Een positieve groepsdynamiek

Groepsdynamiek en pestgedrag zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik leg je uit hoe het komt dat sommige jongeren in de éne groep gepest worden en in de andere niet. Een unieke kijk die jou de tools geeft om de groepsdynamiek in jouw klasgroep nog beter in te schatten en te werken aan een nóg beter schoolklimaat.

webinar communiceren met ouders van gepeste of pestende leerlingen op school

Communiceren met ouders...

...van gepeste én pestende tieners! Als leerkracht krijg je regelmatig te maken met pestsituaties in de klas en communicatie met ouders is dan ook ene belangrijk onderdeel bij het opvolgen en oplossen hiervan. Ik geef je enkele concrete tips rond het constructief en positief communiceren met ouders. Ik geloof namelijk dat het oplossen van pestgedrag een positieve samenwerking is tussen alle partijen.

Schrijf je in voor het webinar komende zaterdag!

Kies de datum die voor jou het beste uitkomt.

Stuur je vraag in die je graag behandeld wilt zien.

Deelname aan het webinar kost slechts € 12,50.
Het webinar is toegankelijk via je computer, tablet of telefoon. Je hebt geen speciale software nodig om deel te nemen. Gewoon op de link klikken en je kunt meteen deelnemen.
arrow_drop_up arrow_drop_down