roel beckers coaching en ondersteuning bij pesten op school pesten voorkomen en oplossen in Limburg, Vlaanderen banner homepage

Webinar - Help, mijn tiener (wordt ge)pest?!

Nu zaterdag om 10.00u - Praktische tips en adviezen voor ouders.

Reserveer je plek!
webinar pestgedrag oplossen herkennen pestdeskundige roel beckers

Je tiener wordt gepest, en nu?

Heb je het vermoeden dat je zoon of dochter gepest wordt en wil je graag het gesprek aankaarten? Of is je tiener het doelwit van pesterijen en wil je weten welke stappen je kunt zetten? Komende zaterdag ontdek je hoe je de signalen van pestgedrag kunt opvangen en hoe je kunt reageren wanneer je zoon of dochter gepest wordt of zelf  wel eens pestgedrag vertoont op school of daarbuiten.
slachtoffers van pesten begeleiden als leerkracht dankzij individuele coaching door pestdeskundige roel beckers

Je tiener ondersteunen

Wanneer je tiener het slachtoffer is van pesterijen, is de juiste ondersteuning belangrijk. Ik geef je de beste manier om je tiener bij te staan in deze moeilijke periode. Maar ook jij als ouder wordt niet vergeten! Het is tenslotte een hele opgave om zelf kalm te blijven wanneer pestgedrag het leven van je tiener flink door elkaar schudt.

webinar pesten op school communiceren met school pesten oplossen

Communiceren met de school...

...Of vereniging! Een belangrijk aspect van omgaan met pestgedrag, is het inlichten van en communiceren met de school. Zaterdag ontdek je hoe je dit het beste aanpakt én opvolgt. Ook bespreken we wat je kunt doen wanneer je je niet gehoord voelt of wanneer je merkt dat er niet genoeg gedaan wordt om de situatie te verhelpen.

Schrijf je in voor het webinar komende zaterdag!

Kies de datum die voor jou het beste uitkomt.

Stuur je vraag in die je graag behandeld wilt zien.

Deelname aan het webinar kost slechts € 12,50.
Het webinar is toegankelijk via je computer, tablet of telefoon. Je hebt geen speciale software nodig om deel te nemen. Gewoon op de link klikken en je kunt meteen deelnemen.
arrow_drop_up arrow_drop_down