roel beckers coaching en ondersteuning bij pesten op school pesten voorkomen en oplossen in Limburg, Vlaanderen banner homepage

Webinar: Gepest op het werk, wat nu?

Nu dinsdag om 19.30u - Praktische tips en adviezen voor professionals.

Reserveer je plek!
webinar pesten op het werk aanpakken en oplossen

Pesten op het werk uitgelegd

Ongeveer 20% van alle werknemers én ondernemers krijgt te maken met pestgedrag door leidinggevende, collega's en zelfs klanten. Tijdens dit webinar geef ik je concrete tips voor een gelukkige loopbaan, zonder pestgedrag. Heel wat werknemers voelen zich niet gehoord of begrepen door hun leidinggevenden. Adviezen als "daar moet je je gewoon overheen zetten" of "trek het je niet aan" zijn goed misschien bedoeld, maar brengen voor iemand die gepest wordt zelden zoden aan de dijk. En wat als het net je leidinggevende is die pest? Ik geef je komende dinsdag concrete tips!
pesten-op-het-werk-voorkomen-en-oplossen-dankzij-coaching-en-therapie-van-roel-beckers-pestdeskundige-in-Limburg-vlaanderen

Pestgedrag aanpakken

Hoe kun je pesten op het werk herkennen? Het klinkt misschien vreemd, maar heel wat werknemers twijfelen of de situaties die ze op het werk meemaken eigenlijk wel pestgedrag zijn. Vaak omdat deze situaties klein en onschuldig beginnen, maar al snel groeit die kleine sneeuwbal uit tot een emotionele lawine. Ik geef je in dit webinar tips rond het herkennen én het aanpakken van pestgedrag op de werkvloer.

loopbaanbegeleiding-bree-limburg-maaseik-loopbaancoach-peer-oudsbergen

Jouw rechten als werknemer

Verder geef ik je in dit webinar ook een inzicht in de rechten die je hebt als werknemer en wat je kunt doen wanneer pesten zo ver gaat dat je het niet meer uitgeklaard krijgt met je werkgever of collega's.

Schrijf je in voor het webinar komende dinsdag!

Kies de datum die voor jou het beste uitkomt.

Stuur je vraag in die je graag behandeld wilt zien.

Deelname aan het webinar kost slechts € 12,50.

Het webinar is toegankelijk via je computer, tablet of telefoon. Je hebt geen speciale software nodig om deel te nemen. Gewoon op de link klikken en je kunt meteen deelnemen.

arrow_drop_up arrow_drop_down