Roel beckers loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching op maat van werknemers ondernemers en leidinggevenden

Loopbaanbegeleiding en coaching

Haal meer voldoening uit je huidige of toekomstige werk

Stress op het werk aanpakken 

Geven situaties op het werk je meer stress dan voldoening? Zit je op je limiet en voel je jezelf afglijden naar een burn-out? Overtreft de draaglast je draakracht? Ik help je graag bij het aanpakken van stresssituaties op de werkvloer. Zo kun jij weer met meer voldoening en een positieve mindset aan de slag.

Vind de job die écht bij je past

Voel je je niet gelukkig in je huidige job en ben je op zoek naar een carrière waarin jij en je talenten écht tot hun recht komen? Dan is loopbaanbegeleiding de ideale manier om de job te vinden die 100% bij je past! Ben je klaar om de dagelijkse sleur te doorbreken en het carrièrepad van je dromen te bewandelen?

Een gezonde balans tussen werk en privé

Nog even een mail beantwoorden. Snel een bestelling ingeven. En heeft die klant nu eigenlijk al geantwoord? Wie 24/7 in werkmodus is, ondervindt hiervan vaak nefaste gevolgen. Niet enkel je privé-leven lijdt onder deze ontwrichtte balans, ook je werkresultaten zullen minder goed zijn. Klaar om jezelf even "uit" te zetten?

Betere werkrelaties in een positief werkklimaat

Lig je wel eens in conflict met collega's? Of krijg je te maken met pestgedrag door teamleden, leidinggevenden of zelfs klanten? Loopbaancoaching helpt jou om je werkrelaties te verbeteren, zodat jij in een positief en werkbaar klimaat kunt uitgroeien tot een gelukkige professional die meer voldoening uit het werk haalt.

Assertief communiceren met collega's en klanten

Vind je het moeilijk om je eigen grenzen aan te geven tegenover collega's leidinggevenden of klanten? Word je wel eens kwaad in stresserende situaties en wil je meer controle over je emoties? Assertieve communicatie zorgt ervoor dat je in no time van conflict naar win-win zult gaan op het werk én daarbuiten.

In deze regio's zijn we actief met loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching gaat door in de coachinglocatie in Bree. Verder komen ook professionals uit o.a. Oudsbergen, Peer, Bocholt, As, Genk, Houthalen-Helchteren, Kinrooi en Maaseik bij ons aankloppen voor begeleiding op maat. 

Lukt het je niet om naar ons te komen? Dan kun je altijd rekenen op loopbaanbegeleiding via Zoom of Skype.

€ 65,00-
€ 10,00- per uur

Betaal met loopbaancheques

Heb je minimum 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige en woon je in Vlaanderen of Brussel? Dan kun je dit traject betalen met loopbaancheques van VDAB. Zo betaal je slechts € 10,00 per uur individuele coaching of begeleiding. De rest investeert de Vlaamse overheid in jou én je carrière.